Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)2g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Arkijuustoraaste (Valio)3.1g12kcal0.9g0g0.8g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Pekoni rasvainen 0.8g2.9kcal0.1g0g0.3g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g1.6g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)0.6g1kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g45kcal3.8g0.2g3.2g0.2g
Valittu annoskoko10g23kcal1.9g0.1g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal1g0.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g228kcal19.2g1g16.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842