Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 0.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl3.6g13kcal1.1g0g1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.5g8.7kcal0.3g0.1g0.8g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g0.3g0.1kcal0g0g0g0.2g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)0.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g57kcal4g0.6g4.2g0.6g
Valittu annoskoko10g29kcal2g0.3g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal1g0.2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g288kcal20.2g3g21.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488