Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 1.7g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g1.9g2kcal0.4g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g2g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl3.1g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g25kcal1.6g2.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g13kcal0.8g1.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g128kcal8.2g13.3g4.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180