Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kurkku, tuore1.1g0.1kcal0g0g0g0g
Päärynä kuorittu 3.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1.1g0.9kcal0.1g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g7kcal0.2g0.6g0g0.4g
Valittu annoskoko10g4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g36kcal1g3g0g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714