Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)0.8g0.4kcal0.1g0g0g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 0.8g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g8kcal0.4g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g4kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g41kcal2g2g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536