Sämpyläruudut perunalla

Lämmitä vesi 42 asteiseksi.

Lisää hiutaleet, joihin on sekoitettu kuivahiiva.

Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle ja taputtele jauhoisin käsin levyksi.

Kohota puolisen tuntia liinan alla lämpimässä paikassa.

Voitele maidolla.

Paista 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Resepti kopioitu Marilelen blogista hieman muokaten: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Tiilimuuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Ohrahiutale 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kaurahiutale 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Perunamuusi1.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.3g3.1kcal0g0g0.3g0g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g2.2g7.3kcal0.3g1.4g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Ohralese (Myllyn paras), annos 40g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g37kcal0.8g6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko10g19kcal0.4g3g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.2g1.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g187kcal4g30.3g4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290941