Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.6g4.3kcal0.5g0g0.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g1.6g5.3kcal0.2g1g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Persilja0.3g0kcal0g0g0g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g28kcal2g2.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g14kcal1g1.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.5g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g142kcal10.1g11.1g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401