Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 0.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai2g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)1.3g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g3g2.5kcal0g0.6g0g0.1g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g1.3g9kcal0g0g1g0g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g61kcal1g8.6g2.2g0.8g
Valittu annoskoko10g31kcal0.5g4.3g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g15kcal0.3g2.2g0.6g0.2g
Arvot/100g100g308kcal5.1g43.4g11.1g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430099