Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala3.4g8.7kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio1.5g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Tonnikala vedessä 2.3g2.4kcal0.5g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1.7g1.3kcal0.2g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g36kcal3.2g3.2g1g0.6g
Valittu annoskoko10g18kcal1.6g1.6g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.8g0.8g0.3g0.2g
Arvot/100g100g185kcal16.3g16.3g5.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375