Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g4.7g8.4kcal0.9g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)2g5.1kcal0.4g0g0.3g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Kalkkunaleike (Snellman)0.9g0.8kcal0.2g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g31kcal3.2g0g2g0g
Valittu annoskoko10g16kcal1.6g0g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.8g0g0.5g0g
Arvot/100g100g159kcal16.3g0g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398