Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1.8g2kcal0.4g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g8kcal0.8g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko10g4kcal0.4g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g38kcal3.9g2.9g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280