Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Valkuainen (100g)1.6g0.7kcal0.2g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.4g0.2kcal0g0g0.1g0g
Taloussuklaa, Fazer1.8g9kcal0.1g1g0.5g0.1g
Vispikerma Flora 20%4.4g10kcal0.1g0.2g0.9g0g
Marianne suklaarakeet1.3g6.3kcal0g0.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g53kcal1g4.2g3.6g0.2g
Valittu annoskoko10g27kcal0.5g2.1g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.3g1.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g267kcal5g21g18g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410