Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen4.7g6.1kcal0.8g0.1g0.4g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g2.6g7kcal0.3g1.2g0.1g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g28kcal2.2g2.6g1.2g0g
Valittu annoskoko10g14kcal1.1g1.3g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.6g0.7g0.3g0g
Arvot/100g100g141kcal11g13g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902