Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.7g2.6kcal0.4g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti0.4g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Soijajauho rasvainen 0.4g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 3.3g12kcal0.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g41kcal3.2g0.8g2.6g0.2g
Valittu annoskoko10g20kcal1.6g0.4g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.8g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g205kcal16.2g4g13.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595