Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 3.2g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Aura Gold homejuusto, Valio0.8g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%0.9g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g11kcal0.6g0.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.3g0.1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g54kcal3g1g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675