Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.4g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl2.4g0.7kcal0.1g0g0g0g
Porkkana 2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g10kcal0.6g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g5kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g49kcal3.1g2g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773