Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore3.3g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g4.2g16kcal0.3g2.1g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g45kcal0.6g7.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko10g23kcal0.3g3.7g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.2g1.9g0.4g0.1g
Arvot/100g100g225kcal3g37g7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296847