Mantelileipä

Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää jogurtti.

Sekoita tasaiseksi.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne muna-jogurttiseokseen.

Lisää lopuksi juustoraaste ja sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Muotoile pellille 6 pyöreää kakkaraa ja anna niiden kohota uunin lämpenemisajan verran.

Paista kakkaroita 225 asteessa kunnes ne ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g1.2g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnälese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.2g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.9g11kcal0.4g0.1g1g0g
Emmental juustoraaste, euroshopper3.5g13kcal1g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g62kcal3.6g0.6g5g0.6g
Valittu annoskoko10g31kcal1.8g0.3g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g16kcal0.9g0.2g1.3g0.2g
Arvot/100g100g312kcal18g3g25g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140845