Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.4g8.4kcal0.3g0.1g0.8g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)3.9g5.4kcal0.4g0g0.4g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g47kcal1.4g0.2g4.6g0g
Valittu annoskoko10g23kcal0.7g0.1g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.4g0.1g1.2g0g
Arvot/100g100g231kcal6.9g1g22.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703