Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow14g40kcal2.5g8.9g0.1g1.4g
Hirvenjauheliha oma saalis11g13kcal2.5g0g0.3g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g8.4g11kcal0.9g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g127kcal11.8g18g2.4g2.8g
Valittu annoskoko90g63kcal5.9g9g1.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna45g32kcal3g4.5g0.6g0.7g
Arvot/100g100g70kcal6.5g10g1.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105226