Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 23g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki19g11kcal1.6g0.9g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.9g0.2kcal0g0g0g1.6g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g3.8g22kcal0.7g0.3g1.9g0.4g
Kauralese 9g34kcal1.7g4.3g0.7g1.6g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g9g56kcal2g0.6g5.1g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%23g52kcal6.5g0.6g2.7g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g419kcal30.8g15g25.4g7.2g
Valittu annoskoko90g209kcal15.4g7.5g12.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna45g105kcal7.7g3.8g6.4g1.8g
Arvot/100g100g232kcal17.1g8.3g14.1g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658