Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g47g89kcal7.1g0g7.1g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)16g9kcal0.2g0.7g0.6g0g
Korppujauho 7.8g29kcal0.8g5.9g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.5g2.5kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.4g7.2kcal0.2g1.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g293kcal17.4g19.4g16.2g2g
Valittu annoskoko90g147kcal8.7g9.7g8.1g1g
Annoskoko puolitettuna45g73kcal4.4g4.9g4.1g0.5g
Arvot/100g100g163kcal9.7g10.8g9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178857