Suklaa-mantelitorttu (karppi)

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyöreään vuokaan, halkaisijaltaan noin 23cm
7. paista 200 asteessa 15 minuuttia

kuorruttaminen:

Sulata kattilassa suklaa miedolla lämmöllä, lisää kerma ja voi, sekoita tasaiseksi ja levitä tortulle.

Anna jähmettyä jääkaapissa ainakin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Tekno

Tekno sanoi...

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyör


perjantai 05.11.2010 klo 06:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 24g170kcal0.3g0.1g19.1g0g
Hermesetas -neste0.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g14g85kcal3.4g0.9g7.6g0g
Kaakaojuomajauhe goody cao (Lidl), annos 10g6.3g23kcal0.3g4.9g0.2g0.4g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Tumma suklaa 81% (Lidl), annos 13g19g97kcal1.9g4.3g8g0g
Kuohukerma, lidl7.8g30kcal0.2g0.3g3.1g0g
Voi 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g872kcal16.6g21.8g80.8g0.8g
Valittu annoskoko90g436kcal8.3g10.9g40.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna45g218kcal4.2g5.5g20.2g0.2g
Arvot/100g100g484kcal9.2g12.1g44.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201261