Karpin kaalilaatikko

Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali42g8.8kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.3g28kcal0.2g0.3g2.9g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.3kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g188kcal13.4g3.8g13g2g
Valittu annoskoko90g94kcal6.7g1.9g6.5g1g
Annoskoko puolitettuna45g47kcal3.4g1g3.3g0.5g
Arvot/100g100g104kcal7.4g2.1g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241398