Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Omena, keskikokoinen 200g19g6.4kcal0g1.3g0.1g0.3g
Päärynä kuorittu 19g8.1kcal0.1g1.5g0g0.7g
Valio Viola sinihome tuorejuusto9g15kcal0.8g0.4g1.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g5.6g15kcal1.5g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g102kcal5.2g8.2g5g2.6g
Valittu annoskoko90g51kcal2.6g4.1g2.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna45g26kcal1.3g2.1g1.3g0.7g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849