Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g38g139kcal1.7g11.6g9.4g1.4g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g15g17kcal3.5g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g19g26kcal1.4g2.2g1.3g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)14g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g371kcal13.6g29g22g3g
Valittu annoskoko90g186kcal6.8g14.5g11g1.5g
Annoskoko puolitettuna45g93kcal3.4g7.3g5.5g0.8g
Arvot/100g100g206kcal7.6g16.1g12.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822