Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g25g31kcal5.3g0g1.1g0g
Pekoni (Dulano)5.8g15kcal1g0.2g1.1g0g
Oliiviöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Porkkana 6.2g2kcal0g0.3g0g0.2g
Palsternakka 17g11kcal0.1g2g0.1g0.8g
Selleri, annos 50g6.2g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g139kcal13.2g6.2g6.2g2.2g
Valittu annoskoko90g70kcal6.6g3.1g3.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna45g35kcal3.3g1.6g1.6g0.6g
Arvot/100g100g78kcal7.3g3.5g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271067