Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 12g3.9kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Palsternakka 3.9g2.5kcal0g0.5g0g0.2g
Paprika, punainen2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 6g2.1kcal0.3g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 15g4.3kcal0.1g0.8g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g38kcal1.6g5.8g0.4g2.2g
Valittu annoskoko90g19kcal0.8g2.9g0.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna45g10kcal0.4g1.5g0.1g0.6g
Arvot/100g100g21kcal0.9g3.2g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820