Pastakastike kapriksilla

Kuullota silputut sipulit pekonin kera.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää avuatumaan mustapippuria myllystä, oregano ja pyree.

Pyöräytä hetki.

Lisää murska, vesi ja lihaliemijauhe.

Keitä hetki.

Lisää juurekset, sokeri ja suola.

Kypsennä.

Tarkista mausteet, lisää kaprikset liemineen ja suurusta maizenalla tai ruskealla suurusteella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Eiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 21g67kcal5.6g0g5g0g
Pekoni rasvainen 2.6g10kcal0.3g0g1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g1.6g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g26g9kcal0.3g1.7g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.5g1.2kcal0.2g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g9g2.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.6g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Maizena maissitärkkelys2.3g8.2kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g207kcal13.2g11g12.2g0.8g
Valittu annoskoko90g104kcal6.6g5.5g6.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna45g52kcal3.3g2.8g3.1g0.2g
Arvot/100g100g115kcal7.3g6.1g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294385