Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)8.4g32kcal2.4g0g2.4g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g281kcal20.2g0.4g22g0g
Valittu annoskoko90g141kcal10.1g0.2g11g0g
Annoskoko puolitettuna45g70kcal5.1g0.1g5.5g0g
Arvot/100g100g156kcal11.2g0.2g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134