Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali42g8.8kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)20g48kcal3.5g0g4g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit13g16kcal0.4g0.3g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g155kcal9g5.2g11.4g2.6g
Valittu annoskoko90g78kcal4.5g2.6g5.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna45g39kcal2.3g1.3g2.9g0.7g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996