Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.1g1.6kcal0.3g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl49g168kcal6.9g31.6g1.5g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g371kcal14.4g63.2g6.6g5.6g
Valittu annoskoko90g186kcal7.2g31.6g3.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna45g93kcal3.6g15.8g1.7g1.4g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331108