Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Vesi8.4g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl28g101kcal0.6g0.8g10.7g0g
Katkarapu 8.4g5.8kcal1.2g0g0.1g0g
Tilli mauste1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.8g15kcal0g0g1.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.6g16kcal1.1g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g440kcal13.6g1.8g42.2g0g
Valittu annoskoko90g220kcal6.8g0.9g21.1g0g
Annoskoko puolitettuna45g110kcal3.4g0.5g10.6g0g
Arvot/100g100g245kcal7.6g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646