Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 15g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.3g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Punajuuri 17g6.4kcal0.2g1.1g0g0.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.9g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g8.3g13kcal1.5g0g0.7g0g
Maizena maissitärkkelys5g18kcal0g4.3g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g96kcal4g14.4g1.8g2g
Valittu annoskoko90g48kcal2g7.2g0.9g1g
Annoskoko puolitettuna45g24kcal1g3.6g0.5g0.5g
Arvot/100g100g53kcal2.2g8g1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162