Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 23g39kcal3.9g0g2.6g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g20g14kcal0.3g2.6g0g0.2g
Porkkana, raaka, annos 100g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g2g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%7.7g8.5kcal0.2g0.2g0.8g0g
Voi 0.6g4.2kcal0g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g147kcal9.2g8.2g8.2g1g
Valittu annoskoko90g73kcal4.6g4.1g4.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna45g37kcal2.3g2.1g2.1g0.3g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.6g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440264