Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2.5g0.3kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g29g28kcal2g3.7g0.1g1.7g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)31g9kcal0.3g1.9g0.1g0.3g
Makaroni, pasta 9g31kcal1g6.2g0.1g0.3g
Pinaatti 3.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g176kcal7g25.2g4g5.2g
Valittu annoskoko90g88kcal3.5g12.6g2g2.6g
Annoskoko puolitettuna45g44kcal1.8g6.3g1g1.3g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14g2.2g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462284