Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g68g64kcal5.4g9.5g0.5g5.4g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.6g4.6kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g262kcal11.6g22.4g14.4g11.2g
Valittu annoskoko90g131kcal5.8g11.2g7.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna45g66kcal2.9g5.6g3.6g2.8g
Arvot/100g100g146kcal6.4g12.4g8g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678