Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 30g8.3kcal0.4g1.2g0.1g0.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen12g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kurkku, tuore10g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Päärynä kuorittu 28g12kcal0.1g2.2g0g1.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki10g8kcal1.3g0.2g0.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g66kcal4g8.6g0.8g4g
Valittu annoskoko90g33kcal2g4.3g0.4g2g
Annoskoko puolitettuna45g17kcal1g2.2g0.2g1g
Arvot/100g100g37kcal2.2g4.8g0.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714