Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,318g12kcal1.9g0.7g0.1g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)8.8g63kcal0g0g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit14g3kcal0.5g0.3g0g0.4g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g14g26kcal3.1g0.3g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl14g48kcal0.3g0.4g4.9g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g402kcal16.4g16.4g29.4g1.6g
Valittu annoskoko90g201kcal8.2g8.2g14.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna45g101kcal4.1g4.1g7.4g0.4g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.1g16.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245