Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 38g9kcal0.7g0.8g0.1g0.9g
Vesi41g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2.9g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.1g8.6kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g72kcal4.2g2.2g4.6g2g
Valittu annoskoko90g36kcal2.1g1.1g2.3g1g
Annoskoko puolitettuna45g18kcal1.1g0.6g1.2g0.5g
Arvot/100g100g40kcal2.3g1.2g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532