Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 11g58kcal0g0g6.6g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g17kcal1.4g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.6g23kcal0.7g4.6g0.1g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 6.6g22kcal0g5.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Mustikka metsä- 20g8.7kcal0.1g1.3g0.1g0.7g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%22g13kcal0.7g1.6g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g371kcal5.8g47.4g16.8g2g
Valittu annoskoko90g185kcal2.9g23.7g8.4g1g
Annoskoko puolitettuna45g93kcal1.5g11.9g4.2g0.5g
Arvot/100g100g206kcal3.2g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980