Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow13g9kcal2.2g0g0g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g6.6g13kcal1.3g0g0.9g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g8.8g15kcal0.7g0.5g1.1g0.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g18g4.9kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.4g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g86kcal9g2.8g4.2g1.4g
Valittu annoskoko90g43kcal4.5g1.4g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna45g22kcal2.3g0.7g1.1g0.4g
Arvot/100g100g48kcal5g1.6g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652