Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g11g63kcal2.2g0.7g5.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 17g21kcal1.9g0g1.5g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)28g73kcal7.3g0.4g4.8g0g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli11g7.4kcal1g0.4g0.2g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g7g7.7kcal1.3g0.1g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g11g23kcal2.6g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g398kcal32.8g5g26.2g0.2g
Valittu annoskoko90g199kcal16.4g2.5g13.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna45g100kcal8.2g1.3g6.6g0.1g
Arvot/100g100g221kcal18.2g2.8g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104