Pastakastike yrttitomaatti-jauheliha

Ruskista jauheliha noin ½ rkl oivamariini ½ rkl oliivilöljyssä, silppua 1 pieni sipuli ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa.

Mausta mustapippurilla ja Pasta rosso -mausteella.

Lisää Pirkan yrttimaustettu tomaattimurska ja mahdollisesti makua pehmentämään 1 tlk Pirkan 10 % ruokakermaa.

Maun mukaan ripaus lihafondia tms. Anna hautua jonkin aikaa.

Sopii hyvin fettucinen kanssa.

Aika namia ja tosi helppoa & nopeata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)31g12kcal0.5g2.5g0g0.4g
Ruokakerma, Pirkka 10%16g19kcal0.5g0.7g1.6g0g
Oivariini, 60 (100g)0.4g2.2kcal0g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 39g50kcal8.1g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g183kcal18.4g6.8g9.2g1g
Valittu annoskoko90g92kcal9.2g3.4g4.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna45g46kcal4.6g1.7g2.3g0.3g
Arvot/100g100g101kcal10.2g3.8g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215796