Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu38g61kcal10.4g0g2.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen16g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa16g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.8g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ranskankerma Valio16g44kcal0.4g0.5g4.4g0g
Sinappi 1.2g1.6kcal0.1g0.2g0.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g3.9g15kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g259kcal25g3.6g15.8g0.6g
Valittu annoskoko90g129kcal12.5g1.8g7.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna45g65kcal6.3g0.9g4g0.2g
Arvot/100g100g143kcal13.9g2g8.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412