Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g9g2.1kcal0.2g0.2g0g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)14g25kcal2.7g0g1.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g12g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Kurkku 4.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1.9g3.7kcal0g0g0.4g0.1g
Kananmuna, keitetty 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g156kcal9.2g6g10.2g1.2g
Valittu annoskoko91g78kcal4.6g3g5.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna45g39kcal2.3g1.5g2.6g0.3g
Arvot/100g100g86kcal5.1g3.3g5.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308