Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl38g128kcal0.8g1.1g13.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g13g31kcal1.8g0.4g2.5g0g
Välipalakeksi, digestive 11g48kcal0.7g6.6g2.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g614kcal8.4g60.6g36.8g0.8g
Valittu annoskoko90g307kcal4.2g30.3g18.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna45g154kcal2.1g15.2g9.2g0.2g
Arvot/100g100g340kcal4.6g33.5g20.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912