Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)10g35kcal1.3g7g0.1g0.3g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)20g33kcal5g0.2g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g30g12kcal0.5g2.5g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 5g7.5kcal0.4g0.2g0.5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%20g24kcal0.6g0.9g2g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper3.5g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g244kcal17.4g21.8g9.2g0.6g
Valittu annoskoko91g122kcal8.7g10.9g4.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna45g61kcal4.4g5.5g2.3g0.2g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12g5.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961