Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 66g109kcal11g0g7.2g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)5.7g15kcal1.7g0g1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.1g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Mantelirouhe, 1 rkl2.2g13kcal0.5g0.1g1.1g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)8.8g7.4kcal0.1g0.3g0.6g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g312kcal26.8g1.8g22g0.8g
Valittu annoskoko91g156kcal13.4g0.9g11g0.4g
Annoskoko puolitettuna45g78kcal6.7g0.5g5.5g0.2g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106765