Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa28g4.8kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Paprika punainen 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g24g8.2kcal0.4g1.6g0g0.3g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g20g20kcal1.4g3g0.2g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g4.7g19kcal1.2g0.1g1.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana181g121kcal6.6g12.2g5g1.4g
Valittu annoskoko91g60kcal3.3g6.1g2.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna45g30kcal1.7g3.1g1.3g0.4g
Arvot/100g100g67kcal3.6g6.7g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193